Με ένα κλικ ξύλα για το τζάκι στο σπίτι σου - iefimerida.gr

Με ένα κλικ ξύλα για το τζάκι στο σπίτι σου

Με ένα κλικ ξύλα για το τζάκι στο σπίτι σου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ksyla.gr είναι η πρώτη πανελλήνια κοινότητα αγοραπωλησίας στερεών καυσίμων (πέλλετ, μπρικέτες, κάρβουνα) και υπηρεσιών που κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει τόσο τους εμπόρους όσο και τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται να αγοράζουν από το διαδίκτυο στερεά καύσιμη ύλη.

Η πλατφόρμα καλεί τους εμπόρους να εισάγουν στοιχεία για τα προϊόντα που διαθέτουν και τις περιοχές που παραδίδουν. Οι καταναλωτές αρκεί να αναζητήσουν, σύμφωνα με κατηγορία προϊόντος και την περιοχή στην οποία διαμένουν, για να δουν τη λίστα με τους εμπόρους που προσφέρουν τα προϊόντα τους, την αξιολόγηση του κάθε έμπορου αλλά και το κόστος στη μονάδα μέτρησης.

Σκοπός κατασκευής της πλατφόρμας είναι να μπορέσουμε να παρέχουμε ποιοτικότερα προϊόντα στον τομέα των στερεών καυσίμων και σε πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ