Συναυλία αγάπης για τον άτυχο Γιάννη απόψε στο Βοτανικό - iefimerida.gr

Συναυλία αγάπης για τον άτυχο Γιάννη απόψε στο Βοτανικό

Συναυλία αγάπης για τον άτυχο Γιάννη απόψε στο Βοτανικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το τραγικό ατύχημα του 22χρονου Γιάννη, το οποίος έχασε τα δύο πόδια του όταν τον χτύπησε τρένο, οι φίλοι του διοργάνωσαν μία συναυλία για να μαζέψουν χρήματα και να του αγοράσουν πρόσθετα μέλη. Απόψε λοιπόν ο Βοτανικός θα γεμίσει μουσική και αγάπη, με το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί ακόμα και εν μέσω κρίσης.

Το φρικτό ατύχημα έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου, όταν ο Γιάννης, που δούλευε ως σερβιτόρος σε κατάστημα της περιοχής προκειμένου να βοηθάει οικονομικά την οικογένειά του, είχε ρεπό και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν προκειμένου να περάσει τις ελεύθερες ώρες του συντροφιά με καλούς φίλους και συναδέλφους. Όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στα Σεπόλια, ανέβηκε στο ποδήλατό και βγήκε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, όμως την ώρα που διέσχιζε τις γραμμές, κάποιος γνωστός τού φώναξε για να τον χαιρετήσει και όταν ο Γιάννης γύρισε για να του απαντήσει, βρέθηκε μπροστά από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία. Το τρένο χτύπησε τον νεαρό, τον πέταξε ανάμεσα στις δύο ράγες και πέρασε από πάνω του ακρωτηριάζοντας και τα δύο πόδια του. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και μετά από μία πολύ δύσκολη επέμβαση οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τα πόδια του και αναγκάστηκαν να τον ακρωτηριάσουν κάτω από τα γόνατα.

Ο Γιάννης όμως δεν έχασε το κουράγιο του και οι φίλοι του διοργάνωσαν μία συναυλία για απόψε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να σταθεί ξανά ο νεαρός στα πόδια του.

Η συαυλία θα γίνει απόψε στον Βοτανικό με εισιτήριο 8 ευρώ και θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Κίτρινα Ποδήλατα, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Georgia (Μπλε) και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ