Ένορκη διοικητική εξέταση για το θάνατο βρέφους στο Νοσοκομείο Ηρακλείου - iefimerida.gr

Ένορκη διοικητική εξέταση για το θάνατο βρέφους στο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ένορκη διοικητική εξέταση για το θάνατο βρέφους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για το θάνατο ενός μωρού 11 μηνών που πέθανε στο νοσοκομείο μετά από εγχείρηση ρουτίνας

Το αγοράκι εισήχθη στις 30 Οκτωβρίου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, για επέμβαση βουβωνοκήλης. Ωστόσο επιπλοκές παρουσιάστηκαν στην μετεγχειρητική του πορεία με αποτέλεσμα να γίνουν νέες χειρουργικές επεμβάσεις, το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, αλλά κατά τη διάρκεια της δεύτερης άφησε την τελευταία του πνοή.

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, για τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους, ενώ η διοίκηση του Νοσοκομείου, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και προσθέτει: «Προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση, διετάχθη κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση η οποία διενεργείται από τον πρόεδρο της Επιτροπής Χειρουργείου του Νοσοκομείου, Καθηγητή Ουρολογίας Φραγκίσκο Σοφρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ