Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την ταινία για το θάνατο του Μπιν Λάντεν - iefimerida.gr

Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την ταινία για το θάνατο του Μπιν Λάντεν

Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την ταινία για το θάνατο το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρεμιέρα της πρώτης τηλεταινίας για την επιχείρηση που οδήγησε στο θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, παρακολούθησαν την Κυριακή περισσότεροι από 2,7 εκατομμύρια θεατές, όπως ανακοίνωσε το National Geographic

Το «SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden» είχε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση για φέτος και βρέθηκε αμέσως στην έκτη θέση στη λίστα των προγραμμάτων με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του καναλιού.

Ωστόσο η ανακοίνωση τον περασμένο μήνα, ότι η ταινία αυτή θα προβαλλόταν για πρώτη φορά δυο ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Ο σκηνοθέτης Τζον Στόκγουελ, όμως αρνήθηκε ωστόσο ότι η ταινία προβλήθηκε για λόγους προπαγάνδας αν και στη μεγάλη διαφήμιση της ταινίας συνέβαλε όμως το γεγονός ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστάιν, ο ισχυρός παραγωγός του Χόλιγουντ, ο οποίος είχε αναλάβει να συγκεντρώσει χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα, είναι διευθυντής παραγωγής της 90λεπτης αυτής ταινίας.

Ο Οσάμα μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στις 2 Μαΐου του 2011 στη διάρκεια επιχείρησης επίλεκτων αμερικανικών δυνάμεων στο Αμποταμπάν του Πακιστάν.

Μια άλλη ταινία για την επιχείρηση αυτή, της Κάθριν Μπίγκελοου, αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ