Guest star σε ράντσο ανοχής για μια εβδομάδα έγινε ερωμένη του Τάιγκερ Γουντς [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Guest star σε ράντσο ανοχής για μια εβδομάδα έγινε ερωμένη του Τάιγκερ Γουντς [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Guest star στο διάσημο ράντσο ανοχής Moonlite Bunny Ranch λίγο έξω από το Λας Βέγκας θα βρεθεί για μια εβδομάδα η πρώην ερωμένη του Τάιγκερ Γουντς, Τζόσλιν Τζέιμς. Μπόνους η δυνατότητα που δίνει στους πελάτες να πάρουν έκπτωση αν φέρουν μαζί τα μπαστούνια του γκολφ τους για να τα υπογράψει.

«Είμαι μια κανονική πόρνη τώρα» δήλωσε στο TMZ η Τζόσλιν Τζέιμς, μια άσημη στάρλετ που έγινε διαβόητη το 2010 όταν κυκλοφόρησαν τα SMS που αντάλλασσε με τον Τάιγκερ Γουντς και στα οποία εκείνος απειλούσε να την χαστουκίσει πριν της κάνει αυτό που φαντάζεστε.

Πλέον το ίδιο ακριβώς πράγμα μπορούν να της κάνουν και οι πελάτες του Moonlite Bunny Ranch στην Νεβάδα που θα έχουν την ευκαιρία να «νοιώσουν» σαν τον Τάιγκερ Γουντς για την περίοδο 5-12 Δεκεμβρίου.

Και μάλιστα με κάποια που ήταν η πιο βασική από τις δεκάδες ερωμένες που διατηρούσε ο Τάιγκερ. Η μόνη που παρέμεινε σταθερή ανά τα χρόνια.

Σύμφωνα με την ίδια «Έχω λάβει εκατομμύρια e-mails, γράμματα και τηλεφωνήματα από φανς που είναι περίεργοι για το τι ακριβώς έκανα εγώ και ο Γουντς στο κρεβάτι. Τώρα θα μπορώ επιτέλους να τους το δείξω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ