Ένας πρώην στρίπερ είναι ο πιο «ποθητός» άντρας στον πλανήτη για το 2012 [εικόνες] - iefimerida.gr

Ένας πρώην στρίπερ είναι ο πιο «ποθητός» άντρας στον πλανήτη για το 2012 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Huffington Post o 32χρονος Τσάνινγκ Τάτουμ, σταρ του Magic Mike, θα είναι ο πιο «ποθητός» άντρας του πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό People. Αν και τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 14 Νοεμβρίου.

«Ποτέ δεν σχολιάζουμε ποιος κέρδισε πριν κυκλοφορήσει το τεύχος», δηλώνει εκπρόσωπος του περιοδικού People. Αφήνοντας τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην στρίπερ, μοντέλο και πρωταγωνιστή του G.I.Joe να διαδέχεται τον Μπράντλει Κούπερ που κέρδισε πέρυσι.

Ένας πρώην στρίπερ είναι ο πιο «ποθητός» άντρας στον πλανήτη για το 2012 [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να ψηφιστείς ως No1 από το περιοδικό People. Πρόκειται για τον πλέον σημαντικό θεσμό στο χώρο, μια διάκριση που σου ανοίγει αρκετές πόρτες που μέχρι πριν ήταν κλειστές.

Ένας πρώην στρίπερ είναι ο πιο «ποθητός» άντρας στον πλανήτη για το 2012 [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Δεν είναι τυχαίο ότι οι μάνατζερ σταρ όπως ο Τζόρτζ Κλούνει παλεύουν μανιωδώς παρασκηνιακά για να κερδίσει ο πελάτης του ή τουλάχιστον για να είναι ψηλά στην λίστα.Ενώ χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις διαδηλώσεις που οργανώθηκαν πέρυσι από φαν του Ράιαν Γκόσλινγκ όταν δεν κέρδισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ