Πεθαίνει η βασίλισσα Ελισάβετ; - iefimerida.gr

Πεθαίνει η βασίλισσα Ελισάβετ;

Πεθαίνει η βασίλισσα Ελισάβετ;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε τίτλο ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει κυκλοφόρησε τη Δευτέρα το αμερικάνικο ταμπλόιντ περιοδικό Globe, το οποίο παράλληλα, υποστηρίζει ότι η Καμίλα στήνει... δολοπλοκία, έτσι ώστε να ανέβει αυτή στο θρόνο.

Το εν λόγω περιοδικό, σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει... ιστορικό αμφιλεγόμενων πρωτοσέλιδων, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί με τίτλους που προκαλούν αλλά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Στο σημερινό του δημοσίευμα το περιοδικό ισχυρίζεται ότι η 86χρονη βασίλισσα Ελισάβετ είναι βαριά άρρωστη και ότι πεθαίνει.

Αναφέρει, επίσης, ότι εν τω μεταξύ στο παλάτι έχει ξεσπάσει... πόλεμος, καθώς η Δούκισσα της Κορνουάλης προσπαθεί με αλχημείες να ανέβει στο θρόνο, σαμποτάροντας τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον.

Αν και τα ανάκτορα αρνούνται να σχολιάσουν το εν λόγω δημοσίευμα, από τις τελευταίες εμφανίσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ δεν συμπεραίνεται ότι είναι... ετοιμοθάνατη.

Πεθαίνει η βασίλισσα Ελισάβετ;  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ