Κουβέλης στην ΚΕ της ΔΗΜΑΡ: Σας καλώ να ψηφίσουμε «παρών» στα μέτρα και «ναι» στον Προϋπολογισμό - iefimerida.gr

Κουβέλης στην ΚΕ της ΔΗΜΑΡ: Σας καλώ να ψηφίσουμε «παρών» στα μέτρα και «ναι» στον Προϋπολογισμό

Κουβέλης στην ΚΕ της ΔΗΜΑΡ: Σας καλώ να ψηφίσουμε «παρών» στα μέτρα και «ναι» στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλώντας τους βουλευτές να ψηφίσουν «παρών» στα μέτρα και «ναι» στον Προϋπολογισμό έκλεισε την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε πως: «Είχαμε καταστήσει με απόλυτα σαφή ειλικρίνεια ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τα εργασιακά και αυτό το ήξεραν όλοι. Η θέση μας παραμένει αμετακίνητη».

Αναφερόμενος στο θέμα της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, τόνισε πως: «Σεβόμαστε τη συμμετοχή μας στην κυβέρνηση και βάζουμε στην άκρη το πρόσκαιρο κομματικό συμφέρον. Δεν θέλουμε να ρηγματωθεί η κυβέρνηση με ότι συνεπάγεται για τον κοινό μας στόχο. Η στάση ευθύνης παραμένει ουσιαστικό μας στοιχείο. Σε αυτό το δρόμο σας καλώ να βαδίσουμε με σταθερότητα και αποφασιστικότητα».

Σε ότι αοφρά στον Προϋπολογισμού ο κ. Κουβελής είπε πως: «H θέση της ΔΗΜΑΡ έναντι του Προϋπολογισμού πρέπει να καθορισθεί και με πολιτικά κριτήρια. Δηλαδή να συνυπολογισθούν αφενός τα στοιχεία του Προϋπολογισμού και αφετέρου η αναγκαιότητα να υπάρχουν προϋποθέσεις σταθερής κυβερνητικής διαχείρισης μέσα σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ