Προκλητικές αμαζόνες-Τα μέλη του ιππικού ομίλου σε ημερολόγιο - iefimerida.gr

Προκλητικές αμαζόνες-Τα μέλη του ιππικού ομίλου σε ημερολόγιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

14 εθελόντριες μέλη του ιππικού κυνηγετικού ομίλου που διοργανώνει το φημισμένο κυνήγι αλεπούδων Tynedale Hunt αποφάσισαν να ποζάρουν προκλητικά προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα για την αγορά ενός ελικοπτέρου-ασθενοφόρου.

«Έκανε τρομακτικό κρύο. Κάτι που καταλάβαμε μόλις βγάλαμε τα ρούχα μας. Στην αρχή υπήρχαν κάποια αμήχανα γέλια, αλλά στην πορεία ξεπεράσαμε την ντροπή μας και περάσαμε υπέροχα». Αυτό δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail η Κλέρ Άγκνους που είχε την αρχική ιδέα.

Σημαντικός παράγοντας όσον αφορά το ξεπέρασμα της αμηχανίας ήταν και το γεγονός ότι φωτογράφος του ημερολογίου ήταν το μέλος του ομίλου, Βέριτι Τζόνσον.

Στόχος της πρωτότυπης αυτής ενέργειας είναι να βρεθούν τα κονδύλια για την αγορά ενός ελικοπτέρου-ασθενοφόρου που είναι εξαιρετικά χρήσιμο τόσο για το κυνήγι, όσο και γενικότερα για την ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ