Ξυνίδης: Ναι, λοιπόν, είμαι «κηπουρός του Παπανδρέου»! - Να και το αμπέλι μου - iefimerida.gr

Ξυνίδης: Ναι, λοιπόν, είμαι «κηπουρός του Παπανδρέου»! - Να και το αμπέλι μου

Ξυνίδης: Ναι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες μετά το σχόλιο του που προκάλεσε σεισμό στο ΠΑΣΟΚ και ποικίλα σχόλια ο πρώην γραμματέας, επί εποχής Γιώργου Παπανδρέου του κινήματος επανέρχεται πάλι μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα xinidis.blogspot.gr.

Με προφανή διάθεση ειρωνείας σημειώνει:

«Κάποιοι «καθωσπρέπει κύριοι» του δημοσιογραφικού κόσμου, που το παίζουν και bloggers, σκύλιασαν σήμερα με την προχθεσινή μου ανάρτηση. Ναι, λοιπόν, ΕΙΜΑΙ «ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ». Σας επισυνάπτω και την απόδειξη από το αμπέλι του σπιτιού μου.»

Και ο κ. Ξυνίδης συνεχίζει το σχόλιο του:

«Εσύ ανώνυμε δημοσιογραφίσκε που βιάστηκες να θεωρήσεις τον εαυτό σου spokeman της τρόϊκας εσωτερικού Ραγκούση – Λοβέρδου - Διαμαντοπούλου, επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου, για να βγάζεις τα προς το ζην, πόσο στενοχωριέσαι σήμερα που τα πουλέν σου τα 'σπασαν και δεν έχεις να προσμένεις τίποτα, για να μασήσεις; Τρία χρόνια τώρα, σας έμαθα καλά. Κάθε φορά που θα ξύνεστε στη μαγκούρα θα «τ' ακούτε». Κατανοητό;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ