Καμαριέρα ντύθηκε καθηγήτρια προκειμένου να πείσει τους μαθητές να διαβάσουν [εικόνα] - iefimerida.gr

Καμαριέρα ντύθηκε καθηγήτρια προκειμένου να πείσει τους μαθητές να διαβάσουν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υπόσχεσή της να ντυθεί με στολή κράτησε καθηγήτρια γυμνασίου στην επαρχία Γκουανξί της Κίνας ως «ανταμοιβή» για τους καλούς βαθμούς που πήραν οι μαθητές της στο τεστ που τους έβαλε.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις το κατάλληλο κίνητρο για να πείσεις ένα έφηβο να παλουκωθεί και να διαβάσει. Εκτός και αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις την γοητεία σου.Αυτό ακριβώς που έκανε η Κινέζα καθηγήτρια που, απογοητευμένη από τους βαθμούς των μαθητών της, αποφάσισε να ντυθεί Γαλλίδα καμαριέρα. Κομπλέ με ένα ζευγάρια χαριτωμένα γατίσια αυτία.

Καμαριέρα ντύθηκε καθηγήτρια προκειμένου να πείσει τους μαθητές να διαβάσουν [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Μόνο που οι μαθητές ήθελαν να αποθανατίσουν την σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα, με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες φωτογραφίες να φτάσουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Rocket News 24 και φυσικά στην διεύθυνση του σχολείου.

Έμπνευση για την συγκεκριμένη πράξη της καθηγήτριας μάλλον αποτέλεσε η κινέζικη ταινία Oppai Barē (σ.σ. βόλει με το στήθος), σύμφωνα με την οποία μια απελπισμένη προπονήτρια εφηβικής ομάδας βόλεϊ υπόσχεται στους παίκτες να τους δείξει το στήθος της αν κερδίσουν έστω και ένα παιχνίδι.

Καμαριέρα ντύθηκε καθηγήτρια προκειμένου να πείσει τους μαθητές να διαβάσουν [εικόνα]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ