Χώρισε ξανά ο Ντι Κάπριο-«Τις βαριέται επειδή δεν είναι έξυπνες», δηλώνει φίλος του - iefimerida.gr

Χώρισε ξανά ο Ντι Κάπριο-«Τις βαριέται επειδή δεν είναι έξυπνες», δηλώνει φίλος του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη σουπερμόντελ χώρισε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, αυτή την φορά μετά από ένα χρόνο σχέση. Πρόκειται για την Έριν Χέδερτον, Άγγελο της Victoria's Secret και η μοναδική που πήγε να την γνωρίσει στην μάνα του.

«Στην περίπτωση του Λέο δεν υπάρχει κανένα μεγάλο δράμα ή κάποια έντονη σκηνή χωρισμού. Είναι τζέντλεμαν. Απλά, όσο αφορά τις γυναίκες, βαριέται εύκολα. Είναι πολύ έξυπνος και μέχρι τώρα αν εξαιρέσεις -ίσως- τις Μπαρ Ραφαέλι και Γκιζέλ Μπούντχεν, χάνει το ενδιαφέρον του πολύ εύκολα. Η σεξουαλική έλξη μπορεί να κρατήσει ένα ζευγάρι μαζί. Αλλά μόνο μέχρι ένα σημείο». Αυτό δήλωσε στενός φίλος του ντι Κάπριο στην New York Post προσπαθώντας να εξηγήσει τον αναπάντεχο χωρισμό του με την Έριν Χέδερτον.

Η επίσημη εξήγηση είναι ότι εξαιτίας φορτωμένων προγραμμάτων ήταν πολύ δύσκολο για το ζευγάρι να περάσει χρόνο μαζί. Αν και περισσότερο ενδιαφέρον έχει η ανεπίσημη, που θέλει την Έριν να ζητάει επιτακτικά γάμο. Και τον Λέο να προτιμά να συνεχίσει να διασκεδάσει στα club της Νέας Υόρκης όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του The Wolf of Wall Street στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Να θυμίσουμε ότι τα υπόλοιπα 9 σουπερμόντελ που πέρασαν από το κρεβάτι του Λέο είναι -με χρονική σειρά οι: Κέιτ Μος, Ρέιτσελ Χάντερ, Μπρίτζετ Χολ, Χελένα Κρίστενσεν, Άμπερ Βαλέτα, Έυα Χερτζίκοβα, Γκιζέλ Μπούντχεν, Μπαρ Ραφαέλι, Μανταλένα Γκανέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ