Νίκη Φούντα (ΔΗΜΑΡ): Δεν είναι αυτοσκοπός να είσαι στην κυβέρνηση όταν δεν μπορείς να προσφέρεις στο λαό - iefimerida.gr

Νίκη Φούντα (ΔΗΜΑΡ): Δεν είναι αυτοσκοπός να είσαι στην κυβέρνηση όταν δεν μπορείς να προσφέρεις στο λαό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμετακίνητη στη θέση του κόμματός της για μη ψήφιση των εργασιακών μέτρων, δηλώνει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, η οποία σημείωσε πως δεν είναι αυτοσκοπός είναι να είσαι σε μια κυβέρνηση όταν δεν μπορείς να προσφέρεις πραγματικά στο λαό.

Μιλώντας στο Αχελώος tv ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι αυτοσκοπός να είσαι σε μια κυβέρνηση όταν δεν μπορείς να επιτυχείς πράγματα και όταν δεν μπορείς να προσφέρεις πραγματικά στον λαό», ενώ πρόσθεσε πως «εμείς πίσω στα εργασιακά δεν θα κάνουμε, ελπίζουμε να υπάρξουνε υποχωρήσεις από τις άλλες πλευρές».

Η κυρία Φούντα ανέφερε επίσης ότι πρώτα πρέπει να είναι βιώσιμος ο ελληνικός λαός και μετά η κυβέρνηση. «Πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες σε αυτό τον τόπο και κάποιοι να υποχωρούνε εκεί που πρέπει. Δεν είναι μόνο τα εργασιακά πρέπει να σκεφτούμε και τις πραγματικές ανάγκες του λαού» συνέχισε και πρόσθεσε: «Το να πάρουμε αυτή την δόση δεν είναι αυτοσκοπός. Όπως αυτοσκοπός δεν είναι να είσαι σε μια κυβέρνηση όταν δεν μπορείς να προσφέρεις πραγματικά στον λαό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ