Ενα βήμα πιο κοντά στην ψήφιση του Προϋπολογισμού η ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Ενα βήμα πιο κοντά στην ψήφιση του Προϋπολογισμού η ΔΗΜΑΡ

Ενα βήμα πιο κοντά στην ψήφιση του Προϋπολογισμού η ΔΗΜΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βήμα πιο κοντά στην ψήφιση του Προϋπολογισμού από τη ΔΗΜΑΡ ήταν η δευτερολογία της εισηγήτριας του κόμματος Ασημίνας Ξηροτύρη στην επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής κατά τη διάρκεια της τέταρτης συνεδρίασης για τον Προϋπολογισμό του 2013.

Η κυρία Ξηροτύρη επέμεινε στο θέμα της ρήτρας ισοδυνάμων μέτρων και αν και ανέφερε οτι εκφράζει ακόμα τις επιφυλάξεις της για τον Προϋπολογισμό συμπλήρωσε με νόημα: «Η τελική ψήφος μας θα καθοριστεί με πολιτικά κριτήρια και με την αναγκαιότητα να προχωρήσει η χώρα μπροστά».

Μιλώντας με δημοσιογράφους η κυρία Ξυροτύρη δήλωσε ικανοποιημένη από τα όσα είπε το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ωστόσο τόνισε ότι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο είπε πως δεν θέλει να προκαταλάβει την απόφαση που θα πάρει αύριο η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ