10 πόζες που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε - iefimerida.gr

10 πόζες που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν η Kim Kardashian «δουλεύει» το κόκκινο χαλί, πάντα ποζάρει με τέτοιο τρόπο ώστε το πιο δυνατό της σημείο, ο πισινός της, να είναι όσο το δυνατόν πιο εμφανής. Η Megan Fox βγάζει έξω την γλώσσα της. O Robert Pattinson ποζάρει πάντοτε με τα χέρια στα μαλλιά του. Γενικότερα, οι περισσότερες διασημότητες έχουν κάποιες στάνταρ πόζες που τις κάνουν μηχανικά με το πατάν στο κόκκινο χαλί . Στις παρακάτω φωτογραφίες σας δείχνουμε κάποιες από τις χαρακτηριστικές:

Kim Kardashian: Υπό γωνία

Η Kim Kardashian φαίνεται πάντα σ’ ετοιμότητα και περιποιημένη απ’ όποια γωνία κι αν την τραβήξουν. Απ’ ότι φαίνεται, ξέρει πολύ καλά ποιο είναι το πιο δυνατό της σημείο και πώς θα το αναδείξει. Ποζάρει πάντα υπό γωνία ενώ η «κοιτάω πάνω απ’ τον ώμο μου» στάση της είναι το σήμα κατατεθέν της. Το διάσημο προσόν της έκανε την πάλαι ποτέ κολλητή της Paris Hilton να δηλώσει «ο πισινός της Kim μου θυμίζει τυρί κότατζ μέσα σε σακούλα σκουπιδιών». Αργότερα, ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιό της. Πάντως, η Kim τουρλώνει το προσόν όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ακόμα και στα παιδικά πάρτι!

Robert Pattinson: Με το χέρι στα μαλλιά

Μπορεί ο Robert Pattinson να είναι το πιο ωραίο βαμπίρ, αλλά αυτή η πόζα του με το χέρι μέσα στα μαλλιά τον κάνει να φαίνεται ελαφρώς ημίτρελος. Αναμφισβήτητα, το παιδί έχει πολύ ωραία μαλλιά, αλλά με τις γκριμάτσες που κάνει, μοιάζει περισσότερο με τρελό επιστήμονα που τον τρώει το κεφάλι του παρά με την γοητευτική πλην ντροπαλή περσόνα που θέλει να πλασάρει. Ωστόσο, ούτε η Kristen Stewart, ούτε και οι τρισεκατομμύρια θαυμάστριές του φαίνεται να νοιάζονται.

Gwen Stefani: Γέρνει το σώμα της προς τα πίσω

Η Gwen Stefani φαίνεται να έχει κάνει αυτήν την πόζα μανιέρα από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στις Κάννες. Κάθε φορά που εμφανιζόταν στο κόκκινο χαλί, έγερνε το σώμα της προς τα πίσω. Προφανώς, επειδή θέλει να δείξει την κοιλιά σανίδα και τους κοιλιακούς πέτρα.

Kristen Stewart: «Θέλω να πάω σπίτι μου»

Θα πίστευε κανείς πως η πρωταγωνίστρια του Twilight θα απολάμβανε τα φώτα της διασημότητας λίγο περισσότερο, αλλά η Kristen Stewart φαίνεται μονίμως τρομαγμένη πάνω στο κόκκινο χαλί. Δεν χαμογελάει, φαίνεται κάπως ενοχλημένη ενώ σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τον φόβο της στα φωτογραφικά φλας. «Μερικές φορές πρέπει να συγκρατηθώ για να μην κλάψω», είπε το καημένο. Ας γινόταν λογίστρια.

Paris Hilton: Σε μόνιμη λόρδωση

Με το που βλέπει φωτογράφο, η Paris πετάει το σώμα της προς τα πίσω και σουφρώνει τα χείλια. Το κορίτσι έχει δουλέψει τόσο πολύ την πόζα που θα έπρεπε να την διδάσκει. Δεν είναι και τόσο εύκολο να στέκεσαι με μόνιμη λόρδωση και φιλήδονο βλέμμα ενώ σε τυφλώνουν τα φλας.

Justin Bieber: Με τα χέρια στις τσέπες

Αρχικά, ο Justin έκανε το σήμα της ειρήνης σε όλες τις φωτογραφίες. Τώρα έχει μεταβεί στο να βάζει τα χέρια του μέσα στις τσέπες του. Η πόζα ταιριάζει με το χτένισμα που τον έκανε διάσημο, την αγάπη του για το μωβ χρώμα και τα παπιγιόν, το σκεπτικό βλέμμα που κόβει τον φακό μεταξύ οριζοντίως και καθέτως. Όλα τα παραπάνω, συνθέτουν τον μύθο Bieber.

Megan Fox: Βγάζει γλώσσα

Λες και η Megan έχει ανάγκη να κάνει καραγκιοζιλίκια για να τραβήξει την προσοχή των φωτογράφων. Γενικότερα, η Megan Fox έχει μια τάση να βγάζει την γλώσσα στους φωτογράφους και να δείχνει πόδι. Και τα δύο την καθιστούν εξαιρετικά δημοφιλή.

Victoria Beckham: Με το πόδι μπροστά

Η Victoria Beckham πάντα ποζάρει βάζοντας το αριστερό της πόδι μπροστά και κοιτάζει σοβαρά την κάμερα. Δεν χαμογελάει ποτέ και το κάνει επίτηδες. Σε μια συνέντευξή της στο βρετανικό Cosmopolitan το 2010 είχε δηλώσει: Πάντα φαίνομαι δυστυχισμένη στις φωτογραφίες και δεν με πειράζει καθόλου».

Katy Perry: Βλέμμα όλο υποσχέσεις

Η Katy Perry είναι πάντα ζωντανή και ομιλητική και γενικότερα είναι όπως πρέπει να είναι μια πριγκίπισσα της ποπ. Τις περισσότερες φορές όμως ποζάρει με ένα και καλά ερωτικοφιλήδονο βλέμμα. Από την άλλη, μ’ αυτά που φοράει κάπως πρέπει να το ισορροπήσει το πράγμα.

Miley Cyrus: «Εδώ είμαι κι εγώ!!!!!!!!!»

Της μικρούλας Miley της αρέσει να τραβάει την προσοχή. Η στάρλετ της Disney χαιρετάει και χαμογελάει μανιασμένα καθώς την τραβάν οι φωτογράφοι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως αφύσικο και κλινικά ανησυχητικό, αλλά μικρή είναι, οπότε δεν πειράζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ