ΣΥΡΙΖΑ: O Σαμαράς πρέπει να έχει την τύχη του Παπανδρέου και του Παπαδήμου - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: O Σαμαράς πρέπει να έχει την τύχη του Παπανδρέου και του Παπαδήμου

ΣΥΡΙΖΑ: O Σαμαράς πρέπει να έχει την τύχη του Παπανδρέου και του Παπαδήμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αναξιοπιστιά κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ σχολιάζοντας την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ τονίζει ότι πρέπει να έχει την τύχη του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, με αφορμή τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, σχολιάζει πως το Μνημόνιο είναι «καταστροφή των δυνατοτήτων της χώρας για ανάπτυξη, διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, κατάργηση του κοινωνικού κράτους, φτώχεια, ανεργία, λουκέτα σε επιχειρήσεις».

Παράλληλα, τονίζεται πως «κάθε υπόσχεση του πρωθυπουργού ότι δεν θα περικοπούν εκ νέου μισθοί και συντάξεις, είναι τόσο φερέγγυα όσο και οι υποσχέσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης και αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής. Στην πραγματικότητα, η ψήφιση και νέων μνημονιακών μέτρων θα οδηγήσει σε ένα νέο σπιράλ λιτότητας και ύφεσης που θα δικαιολογεί για τα μνημονιακά κόμματα τη λήψη πρόσθετων μέτρων».

Πρέπει τώρα να μπει ένα τέλος, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και επαναλαμβάνει τη θέση του ότι «η μόνη στάση ευθύνης και αξιοπρέπειας είναι αυτή της καταψήφισης του συνόλου των μέτρων και του Προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ