Παραλύει η Αθήνα - Απεργούν τραμ, μετρό, ηλεκτρικός, προαστιακός και ταξί - iefimerida.gr

Παραλύει η Αθήνα - Απεργούν τραμ, μετρό, ηλεκτρικός, προαστιακός και ταξί

Παραλύει η Αθήνα - 48ωρη απεργία για τραμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειρόφρενο τραβάνε τα Μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα με αφορμή την κατάθεση των μέτρων στη Βουλή. Από αύριο Δευτέρα, κλείνουν το Μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, λόγω 48ωρης απεργίας των εργαζομένων,ενώ απεργιακές κινητοποιήσεις θα γίνουν και σε τρένα λιμάνια και αεροδρόμια.

Συγκεκριμένα τα μέσα που θα κλείσουν αυτή την εβδομάδα είναι

  • Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ ακινητοποιούνται Δευτέρα (5/11) και Τρίτη (6/11) λόγω 48ωρης απεργίας των εργαζομένων. Την ίδια μέρα, οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους κατά τη 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.
  • Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα συμμετάσχει στη 48ωρη απεργία που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με αποτέλεσμα να ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια τη Δευτέρα 5/11/2012 και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια και του Προαστιακού δηλαδή Τρίτη 6/11/2012 και Τετάρτη 7/11/2012.
  • Τα Ταξί τραβάνε επίσης χειρόφρενο αύριο Δευτέρα (5/11), αφού η ομοσπονδία των αυτοκινητιστών κήρυξε απεργία, τασσόμενη κατά της ψήφισης των νέων μέτρων.
  • Ακυρώσεις και καθυστερήσεις των πτήσεων αναμένονται την Τρίτη (6/11) αφού στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με 3ωρη στάση εργασίας από τις 10.00 έως τις 13.00 (ώρα Ελλάδος).
  • Τα πλοία θα δέσουν στα λιμάνια την Τρίτη (6/11) και την Τετάρτη(7/11), καθώς το γενικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ΠΝΟ, αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη γενική απεργία.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ