Αντώναρος: Δεν σου δίνουμε συγχωροχάρτι - Χρυσοχοϊδης: Είσαι φαιδρός και συκοφάντης - iefimerida.gr

Αντώναρος: Δεν σου δίνουμε συγχωροχάρτι - Χρυσοχοϊδης: Είσαι φαιδρός και συκοφάντης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαριές κουβέντες μέσω twitter αντάλλαξαν ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης και ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω... twitter.

O πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος, εξαπολύσε πυρά μέσω εναντίον του Mιχάλη Χρυσοχοΐδη γράφοντας

«Ε όχι να δώσουμε κ συγχωροχάρτι στον κύριο που δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο και τώρα αναζητεί εναγωνίως μελλοντική πολιτική στέγη»

Και λίγα λεπτά αργότερα συνέχισε νέο tweet: «Η Νέα Δημοκρατια ούτε ήταν ούτε πρέπει να γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους εν πολλαίς αμαρτίαις περιπέσοντες...»

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Mιχάλη Χρυσοχοΐδη: «O κ. Αντώναρος αντιπροσωπεύει ό,τι απεχθάνομαι στην πολιτική. Ένας εργολάβος του ψεματος και της συκοφαντίας. Και τότε που ήταν φυτευτός στο ρόλο του εκπροσώπου μίας ανεκδιήγητης κυβέρνησης και τώρα που αυτοανακηρύχθηκε σε Πάπα που μοιράζει συγχωροχάρτια. Φαιδρός, αλλά δεν μπορείς να γελάσεις μαζί του, γιατί ποιος γελά με τον "μεσαίωνα".»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ