Ενα ένα τα στελέχη των Energa και Hellas Power μπαίνουν φυλακή - iefimerida.gr

Ενα ένα τα στελέχη των Energa και Hellas Power μπαίνουν φυλακή

Ενα ένα τα στελέχη των Energa και Hellas Power μπαίνουν φυλακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και ο Βασίλης Μηλιώνης, ο πρόεδρος της Hellas Power.

Πρόκειται για τον πέμπτο της παρέας των στελεχών των δύο εταιρειών, της Energa και της Hellas Power, ο οποίος μετά την απολογία του στον ανακριτή παίρνει το δρόμο για τις φυλακές, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος,

Υπενθυμίζεται πως και οι πέντε αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης, ενώ δεν κατέβαλαν ποτέ στις αρμόδιες κρατικές αρχές του ειδικού φόρου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και του τέλους ακίνητης περιουσίας, προκαλώντας απώλειες στα ταμεία του κράτους που ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ