Ναι της ΔΗΜΑΡ για την ψήφιση του Προϋπολογισμού υπό προϋποθέσεις - iefimerida.gr

Ναι της ΔΗΜΑΡ για την ψήφιση του Προϋπολογισμού υπό προϋποθέσεις

Ναι της ΔΗΜΑΡ για την ψήφιση του προϋπολογισμού υπό προϋποθέσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή στάσης σήμερα από τη ΔΗΜΑΡ για το αν θα ψηφίσει ή όχι τον προϋπολογισμό καθώς μέχρι χθες βουλευτές και στελέχη του κόμματος δήλωναν δημοσίως ότι θα ψηφίσουν θετικά τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης σήμερα αυτή η στάση μετατράπηκε σε επιφυλάξεις.

Η εισηγήτρια της ΔΗΜΑΡ Ασημινα Ξηροτύρη απαντώντας στην κριτική που της άσκησε νωρίτερα ο Φίλιππος Σαχανιδης είπε: «Δεν είναι ότι λέμε παιχνίδια, ούτε ανάγκη ξεκούρασης κ. Σαχινίδη, είναι επανιεράρχηση προτεραιοτήτων που πρέπει να κάνετε κι εσείς».

Μάλιστα μιλώντας στο iefimerida.gr τόνισε πως η ΔΗΜΑΡ θα πει «ναι» στον Προϋπολογισμό αν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, δεσμευθεί στη Βουλή πως θα υπάρξει η ρήτρα ισοδύναμων μέτρων που έχει ζητήσει ο Φώτης Κουβέλης είτε μέσα στο 2013 είτε στο 2014.

Η κ.Ξηροτύρη δικαιολόγησε τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση λέγοντας «εμείς ως δύναμη ευθύνης συμμετέχουμε στην κυβέρνηση για να απαγκιστρωθεί από τους επαχθείς όρους του μνημονίου και όχι για να εφαρμόζουμε την δική σας πολιτική των μνημονίων. Η υποστήριξη μας έχει αντίκρισμα, αλλά πρέπει να έχει και για τον Έλληνα πολίτη τον λαό , τον εργαζόμενο και έτσι επιμένουμε στα θέματα των εργασιακών. Εμείς λέμε οχι σε άλλες περικοπές και ζητάμε να εξυγιανθεί το κράτος.Εκφράζουμε τις επιφυλάξεις μας για τον προϋπολογισμό και θα οριστικοποιήσουμε τη στάση μας κατά την συζήτηση στην ολομέλεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ