Συγκινητική συναυλία αλληλεγγύης για τα θύματα του τυφώνα Σάντυ - iefimerida.gr

Συγκινητική συναυλία αλληλεγγύης για τα θύματα του τυφώνα Σάντυ

Συγκινητική συναυλία αλληλεγγύης για τα θύματα του τυφώνα Σάντυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλα ονόματα του αμερικανικού πενταγράμμου ένωσαν τις φωνές τους το βράδυ της Παρασκευής στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στους πληγέντες από τον καταστροφικό τυφώνα που στοίχισε τη ζωή σε περίπου εκατό ανθρώπους.

Η ζωή επιστρέφει σταδιακά σε κανονικά επίπεδα στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ έπειτα από το φονικό πέρασμα του τυφώνα Σάντυ με το ενδιαφέρον όλων να στρέφεται στην ανακούφιση των πληγέντων και την ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων περιοχών.

Για το λόγο αυτό ορισμένοι από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες ένωσαν το βράδυ της Παρασκευής τις φωνές τους σε μια φιλανθρωπική συναυλία που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Πρωταγωνιστές οι ροκάδες Τζον Μπον Τζόβι και Μπρούς Σπρίνγκστιν αμφότεροι παιδιά του Νιού Τζέρσεϊ οι οποίοι συνέπραξαν ζωντανά με μεγάλα ονόματα, όπως η Kριστίνα Αγκιλέρα, που άνοιξε τη βραδιά, ο Στίνγκ, ο Στήβεν Τάυλερ των Aerosmith.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και διάσημοι κωμικοί και ηθοποιοί όπως ο Τζίμυ Φάλον, ο Τζόν Στιούαρτ και η Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Τη συναυλία μετέδωσε απευθείας το NBC και υπολογίζεται ότι την παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ και σε άλλες περιοχές του κόσμου.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν ένα βίντεο που παρουσίαζε τον Τζον Μπον Τζόβι να περιπλανιέται στις κατεστραμμένες περιοχές και να συνομιλεί με ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους καθώς και αγαπημένα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ