Στουρνάρας: Καταβάλλονται προσπάθειες προσέγγισης των κυβερνητικών εταίρων - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Καταβάλλονται προσπάθειες προσέγγισης των κυβερνητικών εταίρων

Στουρνάρας: Καταβάλλονται προσπάθειες προσέγγισης των κυβερνητικών εταίρων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα συνεχιστεί η προσπάθεια να βελτιωθούν τα πράγματα και να υπάρξει προσέγγιση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Τη δήλωση αυτή την έκανε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου τη Δευτέρα στη Βουλή, αλλά και του Προϋπολογισμού, του οποίου η συζήτησε ξεκινά το Σάββατο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Στη συνάντηση, εκτός του υπουργού Οικονομικών, παρόντες ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκουρας, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Πάνος Τσακλόγλου και στενοί συνεργάτες του κ.Σαμαρά.

Νωρίτερα την Παρασκευή είχε προηγηθεί ακόμη μια σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών με τον πρωθυπουργό. Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της ο κ. Στουρνάρας είχε εκφράσει την αισιοδοξία του ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν. Απαντώντας στο ερώτημα των δημοσιογράφων αν τα μέτρα θα ψηφιστούν την ερχόμενη εβδομάδα, απάντησε «Ναι, βέβαια»,

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ