Βουλευτής Χρυσής Αυγής: Να παταχθούν παραβάτες μαθητές ενόψει της 17 Νοέμβρη [βίντεο] - iefimerida.gr

Βουλευτής Χρυσής Αυγής: Να παταχθούν παραβάτες μαθητές ενόψει της 17 Νοέμβρη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με προκλητικό τρόπο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, εκφράστηκε ο βουλευτής της Αντώνης Γρέγος ο οποίος ζήτησε να παταχθούν οι παραβατικές συμπεριφορές μαθητών ενόψει της 17 Νοέμβρη.

Ο βουλευτής μάλιστα είπε πως η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα σχολεία της επικράτειας ενώ το κόμμα προτίθεται να αγοράσει και σημαίες.

«Επειδή οι μέρες που έρχονται είναι λίγο περίεργες και θα δώσουν τροφή στις γνωστές αριστερίστικες και ψευτοαντιεξουσιαστικές εγκληματικές οργανώσεις να προβούν σε παράνομες ενέργειες, πλησιάζει και η 17 Νοέμβρη, και όπως ζήσαμε τον Δεκέμβριο του 2008, θα θέλαμε να μεριμνήσετε έγκαιρα και αποτελεσματικά ώστε τέτοια φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς μαθητών και καθηγητών να παταχθούν. Ο ρόλος του μαθητή και του δασκάλου είναι σαφής και καθορισμένος και για εμάς η εκπαίδευση πρέπει να βασίζεται στο τρίπτυχο Πατρίς -Θρησκεία - Οικογένεια», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος στον υφυπουργό Υγείας, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ