Επεισόδια και μηνύσεις στη «Δωδώνη» με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Κασσή - iefimerida.gr

Επεισόδια και μηνύσεις στη «Δωδώνη» με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Κασσή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση στον ανεξάρτητο βουλευτή Μιχάλη Κασσή γιατί έσπασε την πόρτα της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» και έβρισε τα Θεία κατέθεσε ο νέος εκπρόσωπος της εταιρείας. Τις ενέργειες αυτές που του καταλογίζουν διαψεύδει ο βουλευτής ο οποίος με τη σειρά του μήνυσε και αυτός τον υπεύθυνο της εταιρείας «Δωδώνη».

Από το απόγευμα επικρατεί ένταση έξω από τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη όπου νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι ζητούσαν την ακύρωση της συμφωνίας πώλησης της επιχείρησης.

Ο κ. Κασσής είχε βρεθεί στο προαύλιο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας μαζί με τον εκπρόσωπο του του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού, Μιχάλη Τσίμα και τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Χριστόδουλο Μπαλτσογιάννη.

Στο σημείο έφθασαν και ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις και δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές.

Ο νέος υπεύθυνος της εταιρείας κατέθεσε μήνυση στον Μιχάλη Κασσή κατηγορώντας τον ότι έσπασε την πόρτα και έβρισε τα Θεία.

Ο κ. Κασσής, ο οποίος διαψεύδει ότι προχώρησε σε τέτοιες ενέργειες, μόλις το πληροφορήθηκε πήγε στο τμήμα όπου με τη σειρά του κατέθεσε και αυτός μήνυση στον νέο εκπρόσωπο της εταιρείας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ