Μετά τον Τομ Χανκς, και ο Τζορτζ Κλούνεϊ συγγενής του Αβραάμ Λίνκολν - iefimerida.gr

Μετά τον Τομ Χανκς, και ο Τζορτζ Κλούνεϊ συγγενής του Αβραάμ Λίνκολν

Μετά τον Τομ Χανκς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αβραάμ Λίνκολν φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το Χόλιγουντ, όχι μόνο λόγω των ταινιών που έχουν γυριστεί για τη ζωή του, αλλά γιατί αποδεικνύεται συγγενείς διάσημων ηθοποιών.

Μετά τον Τομ Χανς που είναι μακρινός του εξάδελφος, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται πως έχει συγγένεια και με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σύμφωνα τουλάχιστον με την ιστοσελίδα Ancestry.com, που εντοπίζει στοιχεία της καταγωγής του ενδιαφερόμενου.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα, η μητέρα του 16ου αμερικανού προέδρου, Νάνσι Χανκς, ήταν ετεροθαλής αδελφή μιας προγιαγιάς του ηθοποιού, της Μαίρη Αν Σπάροου. Η Χανκς και η Σπάροου ήταν από την ίδια μητέρα, την Λούσι Χανκς, αλλά από διαφορετικό πατέρα. Η Λούσι Χανκς ήταν η προγιαγιά του Λίνκολν από την πλευρά της μητέρας του καθώς και μια από τις προγιαγιάδες του Κλούνεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ