Όταν ο Χαβιέ Μπαρδέμ τσακώνεται με την ισπανική κυβέρνηση δεν μασάει τα λόγια του - iefimerida.gr

Όταν ο Χαβιέ Μπαρδέμ τσακώνεται με την ισπανική κυβέρνηση δεν μασάει τα λόγια του

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ τσακώνεται με την ισπανική κυβέρνηση και δεν μασάει τα λόγια του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα tweet του Χαβιέ Μπαρδέμ στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα μεταξύ του ηθοποιού και της ισπανικής κυβέρνησης, αναφορικά με την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα και κυρίως τους νέους.

Ο ηθοποιός έγραψε συγκεκριμένα στο λογαριασμό του στο Twitter «την κυβέρνηση την εξυπηρετεί ο υψηλός δείκτης ανεργίας», για να απαντήσει άμεσα ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Κόμματος με επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Πρέπει να είσαι πραγματικά κακός για να πεις κάτι τέτοιο», προσθέτοντας ότι ο Μπαρδέμ είναι ένας «εκατομμυριούχος που ζει μόνιμα στο Μαϊάμι» και άρα είναι υποκριτικό να μιλάει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ηθοποιός δεν το άφησε ασχολίαστο, γράφοντας στο Twitter: «Είμαι μόνιμος κάτοικος Μαδρίτης και βρέθηκα εκτός Ισπανίας μόνο δύο φορές τον τελευταίο καιρό και αυτό μόνο για τα γυρίσματα της ταινίας μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ