«Τα στήθη σου είναι σαν τηγανητά αυγά» είπε στην Γκουίνεθ Πάλτροου ο παππούς της - iefimerida.gr

«Τα στήθη σου είναι σαν τηγανητά αυγά» είπε στην Γκουίνεθ Πάλτροου ο παππούς της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκεκριμένη στιχομυθία έλαβε χώρα την εποχή του Ερωτευμένος Σέξπιρ, όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου προσπάθησε να προειδοποιήσει τον συντηρητικό παππού της για τι πρόκειται να δει στην πρεμιέρα της ταινία που της χάρισε το πρώτο της Όσκαρ.

«Στον Ερωτευμένο Σέξπιρ έπρεπε να βγάλω το πουκάμισό μου και να μείνω γυμνή. Κάτι που με ανησυχούσε πολύ γιατί ο παππούς μου ήταν συντηρητικός. Οπότε, πριν μπούμε στο σινεμά για την πρεμιέρα, του μίλησα για την γυμνή σκηνή και του εξήγησα γιατί ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν σημαντικός για μένα. Εννοείται πως δεν περίμενα ποτέ την απάντησή του. Δηλαδή το ''Μην ανησυχείς. Θα είναι σαν δυο κρόκοι αυγών μέσα σε ένα τηγάνι''».

«Τα στήθη σου είναι σαν τηγανητά αυγά» είπε στην Γκουίνεθ Πάλτροου ο παππούς της  | iefimerida.gr 0

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Γκουίνεθ αποκάλυψε πως ήταν τόσο μεθυσμένη όταν κέρδισε το Όσκαρ που δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την βραδιά «Ήταν κάτι το απίστευτο. Ήμουν μόλις 26 όταν συνέβη. Και ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα. Οπότε, στο πάρτι που ακολούθησε, ξέφυγα. Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή μιλούσα με την Κέιτ Μπλάνσετ, που ήταν επίσης προτεινόμενη, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από όσα είπαμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ