ΔΝΤ: Μετά το μαχαίρι η φορολογική «δικαιοσύνη» - iefimerida.gr

ΔΝΤ: Μετά το μαχαίρι η φορολογική «δικαιοσύνη»

ΔΝΤ: Μετά το μαχαίρι η φορολογική «δικαιοσύνη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καλή πρόοδο» στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση βλέπει ο διευθυντής εξωτερικών σχέσεων του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για δικαιότερη φορολόγηση.

Ο στενός συνεργάτης της Κριστίν Λαγκάρντ μιλώντας στη Deutsche Welle επισήμανε σε ύφος δηκτικό πως και οι περισσότερο εύποροι Έλληνες πρέπει να καταβάλλουν τους φόρους που τους αναλογούν.

Αναφορικά με την περίφημη λίστα Λαγκάρντ ο κ. Ράις παραπέμπει στο υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας, ενώ υπογράμμισε ότι η έκθεση της Τρόικα δεν θα ολοκληρωθεί προτού κλείσουν όλα τα ανοικτά μέτωπα διαπραγμάτευσης με την ελληνική κυβέρνηση.

Τέλος, σημείωσε ότι οι αλλαγές στα εργασιακά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τρόικα, ενώ για τις αντιρρήσεις του Φώτη Κουβέλη εκτίμησε ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ