Πάτινσον και Στιούαρντ δίνουν την πρώτη τους συνέντευξη μετά το σκάνδαλο - iefimerida.gr

Πάτινσον και Στιούαρντ δίνουν την πρώτη τους συνέντευξη μετά το σκάνδαλο

Πάτινσον και Στιούαρντ δίνουν την πρώτη τους συνέντευξη μετά το σκάνδαλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Στιούαρντ να κεράτωσε τον Πάτινσον με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς, όμως εκείνος τη συγχώρεσε και πλέον είναι και πάλι μαζί και φαίνονται χαρούμενοι. Τουλάχιστον αυτό βγήκε προς τα έξω, από την πρώτη κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη μετά την «καταιγίδα».

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στην εκπομπή News και Entertainment Tonight του MTV, στο πλαίσιο των εμφανίσεων που κάνουν για την προώθηση της ταινίας «The Twilight Saga: Breaking Dawn -Part 2», όπου η Κρίστεν Στιούαρντ έκανε την έκπληξη και αντί για το συνηθισμένο καταθλιπτικό στιλ που έχει, ήταν χαλαρή και αρκετά χαρούμενη για τα δεδομένα της.

Αν και δεν αναφέρθηκε καθόλου το όνομα του Σάντερς στη συνέντευξη, οι δυο ηθοποιοί φάνηκαν να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα της σχέσης τους, έδειξαν μάλιστα και φωτογραφίες από την έξοδό τους για το Haloween, στην οποία η Στιούαρντ φοράει μια ροζ περούκα και ο Πάτινσον μια τρομακτική μάσκα, για την οποία όπως είπε πλήρωσε μόλις 3 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ