Ο Φερέιρα θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού έως το 2014 - iefimerida.gr

Ο Φερέιρα θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού έως το 2014

Ο Φερέιρα θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού έως το 2014
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», ξεκαθαρίζοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα μείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι του 2014.

Οπως αναφέρει η «SportDay», στο Δ.Σ. του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, υπήρξε πρόταση για άμεση απομάκρυνση του 66χρονου τεχνικού, όμως ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έκανε σαφές πως ο Φερέιρα θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2014.

«Το έχω δηλώσει και το ξαναλέω για τελευταία φορά. Δεν φεύγει με τίποτα ο Φερέιρα από την ομάδα. Θα μείνει έως το τέλος του συμβολαίου του. Έχουμε μαζί ένα πλάνο και πάνω σ' αυτό βασιζόμαστε», τόνισε στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Συμμαχίας ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επισήμανε πως θα γίνουν μεταγραφές τον χειμώνα για να ενισχυθεί η ομάδα αλλά και να στηρίξει την επιλογή του να μείνει ο Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα θα επιστρέψει τους επόμενους μήνες στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως παρά το άνοιγμα των 28 εκατ. ευρώ που υπάρχει από προηγούμενες χρήσεις, δεν θα χρειαστεί τη φετινή σεζόν επιπρόσθετη χρηματοδότηση για να «βγει» η χρονιά.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ