Συνελήφθη ο ηθοποιός Φρέντι Σταρ-Εμπλέκεται στην υπόθεση Τζίμι Σάβιλ - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο ηθοποιός Φρέντι Σταρ-Εμπλέκεται στην υπόθεση Τζίμι Σάβιλ

Συνελήφθη ο ηθοποιός Φρέντι Σταρ-Υποπτος στο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοπόιησης αν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες στον βρετανό ηθοποιό Φρέντι Σταρ πέρασε την Πέμπη η βρετανική Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει με αφορμή την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών από τον πρώην παρουσιαστή του BBC Τζίμι Σάβιλ.

Η αστυνομία στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι συνελήφθη ένας 69χρονος για τον οποίο εκφράζονται υπόνοιες ότι εμπλέκεται σε σεξουαλικά αδικήματα.

Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του υπόπτου, τα τηλεοπτικά κανάλια Sky News και ITV News μετέδωσαν ότι πρόκειται για τον Φρέντι Σταρ. Πάντως ο ηθοποιός είχε προθυμοποιηθεί πρόσφατα να καταθέσει στην αστυνομία για την υπόθεση.

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τον Τζίμι Σάβιλ έχει προκαλέσει κρίση στο BBC το οποίο κατηγορήθηκε ότι συγκάλυψε την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ