Πόση ώρα μένει ξαπλωμένη στο κρεβάτι του Τζέιμς Μποντ στο Skyfall η Τόνια Σωτηροπούλου - iefimerida.gr

Πόση ώρα μένει ξαπλωμένη στο κρεβάτι του Τζέιμς Μποντ στο Skyfall η Τόνια Σωτηροπούλου

Πόση ώρα μένει ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τον Τζέιμς Μποντ η Τόνια Σωτηροπούλου στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας Skyfall στην Ελλάδα ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε για πόση ώρα εμφανίζεται στο πλάι του Τζέιμς Μποντ η ελληνίδα καλλονή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου.

Οπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος που συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το κοινό θα μπορεί να απολαύσει την ελληνίδα ηθοποιό στην ταινία Skyfall μόνο για 15 δευτερόλεπτα, αφού μόνο τόσο διαρκεί η εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα η Τόνια Σωτηροπούλου εμφανίζεται στη νέα ταινία του James Bond μόνο σε δύο σκηνές, σε μία στην οποία είναι ξαπλωμένη στο πλευρό του Ντάνιελ Γκρεκγ και μία σε πιο ερωτικές στιγμές μαζί του.

Το σίγουρο είναι ότι έστω και για τόσο λίγο η καλλονή Τόνια Σωτηροπούλου θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις όλων όσών - σε ολόκληρο τον κόσμο - παρακολουθήσουν την ταινία...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ