Ο καρχαρίας που κολυμπούσε στη Νέα Υόρκη ήταν τελικά... άνθρωπος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο καρχαρίας που κολυμπούσε στη Νέα Υόρκη ήταν τελικά... άνθρωπος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν αφορμή για να «σπάσουν πλάκα» είδαν κάποιοι τον τυφώνα Σάντι που σάρωσε τις ΗΠΑ αφήνοντας πίσω του την καταστροφή και δεκάδες νεκρούς. Ενας από αυτούς ο κύριος που φόρεσε στην πλάτη ένα πτερύγιο και άρχισε να κολυμπά στους πλημμυρισμένους δρόμους σκορπώντας το φόβο.

Την πρώτη ημέρα που ο τυφώνας Σάντι άρχισε να «δέρνει» τις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους πλημμυρισμένους δρόμους οι οποίες έδειχναν καρχαρίες να κολυμπούν έξω από τα σπίτια!

Κάποιοι έκαναν λόγο για ψεύτικες φωτογραφίες, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι είναι παλιές εικόνες. Πάντως, πίσω από μια κρυβόταν ένας κύριος ο οποίος ήθελα απλά να κάνει την πλάκα του: Εβαλε στην πλάτη ένα πτερύγιο καρχαρία και άρχισε να κολυμπά έξω από σπίτια τρομοκρατώντας όσους τύχαινε να περνούν από το σημείο εκείνη τη στιγμή.

Μάλιστα κυκλοφορεί και το σχετικό βίντεο που δείχνει τον... επίδοξο καρχαρία την ώρα που ολοκληρώνει το μακροβούτι του και βγαίνει στην επιφάνεια με το ψεύτικο πτερύγιό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ