Absolut Unique - Τέσσερα εκατ. μοναδικά σχεδιασμένες φιάλες από την Absolut Vodka - iefimerida.gr

Absolut Unique - Τέσσερα εκατ. μοναδικά σχεδιασμένες φιάλες από την Absolut Vodka

Η Αbsolut Vodka παρουσιάζει τέσσερα εκατ.... απόλυτα διαφορετικές και μοναδικά σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Absolut Vodka δημιουργεί τέσσερα εκατ. φιάλες Absolut Unique μοναδικά σχεδιασμένες και μοναδικά αριθμημένες, γιορτάζοντας έτσι «έναν κόσμο όπου ο καθένας είναι μοναδικός».

Για να καταφέρει να κάνει κάθε φιάλη ένα μοναδικό έργο τέχνης, η Absolut χρειάστηκε να προχωρήσει σε ανασχεδιασμό της διαδικασίας παραγωγής.

Η Absolut Unique είναι ένα τολμηρό concept, αφού για τη δημιουργία της, χρειάστηκε μια σύνθετη αλληλεπίδραση του ανθρώπινου και του μηχανικού στοιχείου, καθώς και μια προσεκτικά ενορχηστρωμένη διαδικασία τυχαίων συνδυασμών.

Οι μηχανές χρώματος μπήκαν μπροστά, τα μοτίβα και οι αλγόριθμοι προγραμματιστήκαν και έτσι διασφαλίστηκε η παραγωγή σχεδόν τεσσάρων εκατομμυρίων μπουκαλιών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους.

Για το χρωματισμό των φιαλών χρησιμοποιήθηκαν 38 διαφορετικά χρώματα και 51 μοτίβα. Η σύνθεση των χρωμάτων και η αντίθεση με τη χάρτινη ματ ετικέτα που αναγράφει το μοναδικό αριθμό που χαρακτηρίζει την κάθε φιάλη, κάνουν την Absolut Unique πραγματικά μοναδική.

«Το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο από ό,τι περιμέναμε. H Absolut Unique θυμίζει πείραμα τρελού επιστήμονα με πινελιές street art» δήλωσε ο Τζόνας Τάλιν, διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας. «Η γραμμή παραγωγής θύμιζε περισσότερο studio καλλιτέχνη παρά εργοστάσιο που κατασκευάζει μπουκάλια. Είναι πραγματικά εντυπωσιακές φιάλες, όλοι θα βρουν την προσωπική τους αγαπημένη».

Στην Ελλάδα, οι μοναδικές φιάλες Absolut Unique είναι διαθέσιμες σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες supermarket και σε επιλεγμένες κάβες, στην τιμή της απλής φιάλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ