Μανώλης: Ο Λαφαζάνης βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ -Μουρούτης: Κι εσείς και αυτοί παίζετε με την Ελλάδα - iefimerida.gr

Μανώλης: Ο Λαφαζάνης βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ -Μουρούτης: Κι εσείς και αυτοί παίζετε με την Ελλάδα

Μανώλης: Ο λαφαζάνης βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ -Μουρούτης: Κι εσείς και αυτοί παίζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kαβγά μέσω twitter έστησαν Γιώργος Μουρούτης και Γιάννης Μανώλης με αφορμή τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικοί εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη για το αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να κυβερνήσει.

Ο διευθυντής του Γραφείο Τύπου του Μαξίμου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «το να έβαλε ο Τσίπρας τον Λαφαζάνη να το πει για να δικαιολογήσει το ότι δεν μπορεί και φοβάται την καταστροφή που θα φέρει το σκεφτήκατε;»

Στη συνέχεια το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μανώλης απάντησε γράφοντας «βούτυρο στο ψωμί σας τέτοιες δηλώσεις σαν του λαφαζάνη! Αυτό όμως να ξέρεις δε σας σώζει!»

Ωστόσο η κουβέντα δεν σταμάτησε εκεί αφού ο Γιώργος Μουρούτης απάντησε στον Γιάννη Μανώλη με ένα νεο σχόλιο «Νά ταν οι μόνες; Δυστυχώς και αυτοί και εσείς "παίζετε"ν με την Ελλάδα στην πιο κρίσιμη ώρα»

Μανώλης: Ο Λαφαζάνης βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ -Μουρούτης: Κι εσείς και αυτοί παίζετε με την Ελλάδα | iefimerida.gr 0

O Γιάννης Μανώλης απάντησε στον κ. Μουρούτη λέγοντάς του «Η αντίσταση στην παράδοση της χώρας δεν είναι παιχνίδι! Αντίθετα η μετάλλαξη για την επικίνδυνο παιχνίδι!».

Μανώλης: Ο Λαφαζάνης βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ -Μουρούτης: Κι εσείς και αυτοί παίζετε με την Ελλάδα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ