Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει τη μαύρη κωμωδία «Επιστροφή στη δραχμή» σε σκηνοθεσία Τσίπρα - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει τη μαύρη κωμωδία «Επιστροφή στη δραχμή» σε σκηνοθεσία Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος, με αφορμή τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, κατηγόρησε την Κουμουνδούρου για πολυγλωσσία.

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε πως «η μαύρη κωμωδία "η επιστροφή στη δραχμή", που ανεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σκηνοθεσία Αλέξη Τσίπρα, έχει πάψει πια να κόβει εισιτήρια», σημειώνοντας, παράλληλα, πως ο επικεφαλής του κόμματος «αποκαλύπτει το πρόγραμμά του και συντάσσεται με το ΚΚΕ, υπερψηφίζοντας πρόταση νόμου για "κατάργηση των μνημονίων", με στόχο τη δραχμή, τη χρεοκοπία και την έξοδο από την ΕΕ».

«Την ίδια ώρα» συνεχίζει ο Σίμος Κεδίκογλου «ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του Παναγιώτης Λαφαζάνης δηλώνει πως δεν θέλει να κοροϊδεύει τον λαό και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ