Νταλικέρης - μπαλόνι! - iefimerida.gr

Νταλικέρης - μπαλόνι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα παράξενο ατύχημα είχε ένας οδηγός φορτηγού στη Νέα Ζηλανδία, όταν μια βαλβίδα δεξαμενής αερίου «τρύπωσε» στον πισινό του!

Ο Στίβεν ΜακΚόρμακ, από την περιοχή Οποτίκι, έπεσε κατά λάθος πίσω από την καμπίνα του φορτηγού, όπου εκεί, για κακή του τύχη, τρυπώθηκε στον πισινό του η βαλβίδα της φιάλης αερίου για τα φρένα.

«Ο αέρας της φιάλης έμπαινε με υψηλή πίεση στο σώμα μου. Πραγματικά, αισθάνθηκα σαν φουσκωμένη μπάλα», δήλωσε ο 48χρονος σε τηλεοπτικό κανάλι.

Για καλή του τύχη οι συνάδελφοί του άκουσαν τις φωνές βοηθείας και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη βαλβίδα.

«Ο αέρας δεν βγαίνει τόσο εύκολα και γρήγορα από το σώμα. Γίνεται μόνο με φυσικό τρόπο, τον αερισμό δηλαδή. Χρειάστηκαν τρεις ημέρες για να βρω τη σιλουέτα μου», δήλωσε ο 48χρονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αέρας φορτηγό νταλίκα πισινός βαλβίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ