Η Χάιντι Κλουμ θυσιάζει ρετούς και μακιγιάζ για καλό σκοπό [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Χάιντι Κλουμ θυσιάζει ρετούς και μακιγιάζ για καλό σκοπό [εικόνα]

Η Χάιντι Κλουμ θυσιάζει ρετούς και μακιγιάζ για καλό σκοπό [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς καθόλου ρετούς δέχτηκε να φωτογραφηθεί η Χάιντι Κλουμ, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την καμπάνια του BBC «Children in Need Bear Faced Campaign» με στόχο την ανεύρεση χρημάτων για τα παιδιά και τους νέους που το έχουν ανάγκη.

Με τη χαρακτηριστική πατούσα – σήμα κατατεθέν της καμπάνιας – στο μάγουλό της, το 39χρονο μοντέλο, όπως και πολλές άλλες διάσημες κυρίες, φωτογραφήθηκε δείχνοντας τη φυσική ομορφιά της, στηρίζοντας παράλληλα την 9η Νοεμβρίου που έχει καθιερωθεί στην Μεγάλη Βρετανία ως «Ημέρα χωρίς μακιγιάζ».

Η Χάιντι Κλουμ θυσιάζει ρετούς και μακιγιάζ για καλό σκοπό [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Είμαι τόσο υπερήφανη που συμμετέχω φέτος σε αυτή την καμπάνια» δήλωσε η Κλουμ και πρόσθεσε: «Έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια για την βιομηχανία της μόδας, είμαι φανατική υποστηρικτής της ενθάρρυνσης για την ενδυνάμωση των γυναικών. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το αποδείξω παρά συμμετέχοντας σε αυτήν την φιλανθρωπική κίνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ