Κέιτ Μος- «Δεν μου άρεσε να είμαι τοπλες καβάλα στον Μαρκ Γουόλμπεργκ. Έπαθα νευρικό κλονισμό» [εικόνες] - iefimerida.gr
ΖΩΗ 

Κέιτ Μος- «Δεν μου άρεσε να είμαι τοπλες καβάλα στον Μαρκ Γουόλμπεργκ. Έπαθα νευρικό κλονισμό» [εικόνες]

Εξωπραγματικά σέξι και άκρως αποκαλυπτική είναι η 38χρονη Κέιτ Μος στην φωτογράφηση για την βρετανική έκδοση του Vanity Fair που κυκλοφορεί αύριο. Αν και είναι λίγο αντιφατικό το να μιλάει για τον νευρικό κλονισμό που έπαθε -στα 18 της- όταν της ζήτησε ο πρώτος φωτογράφος να γδυθεί. Την ίδια ώρα που φωτογραφίζεται τοπλες.

«Έπαθα νευρικό κλονισμό όταν ήμουν 18 χρονών και έπρεπε να δουλέψω με τον Μάρκ Γουόλμπεργκ και τον Χέρμπ Ρίτς (σ.σ. Για την γνωστή καμπάνια του Calvin Klein που την καθιέρωσε). Αισθανόμουν πραγματικά άσχημα να καβαλάω αυτό τον τουμπανιασμένο τύπο. Δεν μου άρεσε καθόλου.Τις επόμενες δυο εβδομάδες δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι θα πέθαινα». Αυτό δήλωσε η Κέιτ Μος στην εφόλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair.

Εκεί που επίσης θυμήθηκε την πικρή της εμπειρία από μια φωτογράφηση στο Face όταν ήταν μόλις 16 ετών «Σιχαινόμουν το στήθος μου περισσότερο από ποτέ. Και δεν ήθελα να βγάλω το τοπ μου. Αλλά μου ήμουν είπαν ότι 'Αν δεν το κάνεις ,δεν θα σε κλείσουμε ξανά για φωτογράφηση'. Οπότε κλειδώθηκα στο μπάνιο και έκλαιγα. Μετά βγήκα και έκανα κανονικά την φωτογράφηση».

Όσον αφορά την σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ, η 38χρονη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως «Δεν υπήρχε ποτέ κανένας άντρας στην ζωή μου που να με φροντίζει. Ο Τζόνι το έκανε αυτό. Πίστευα αυτά που μου έλεγε και ακολουθούσα τις συμβουλές του. Αυτό ήταν που μου έλειψε και περισσότερο όταν έφυγε. Το να έχω κάποιον να εμπιστευτώ. Μετά από το χωρισμό μας ακολούθησαν πολλά χρόνια με κλάματα για να τον ξεπεράσω».

Κέιτ Μος- «Δεν μου άρεσε να είμαι τοπλες καβάλα στον Μαρκ Γουόλμπεργκ. Έπαθα νευρικό κλονισμό» [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ