Θέμα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ θέτει η Κατερίνα Μπατζελή - iefimerida.gr

Θέμα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ θέτει η Κατερίνα Μπατζελή

Θέμα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ θέτει Κατερίνα Μπατζελή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αποδυναμώνονται οι δυνάμεις του στρατεύματος του ΠΑΣΟΚ» δηλώνει η πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Κατερίνα Μπατζελή εξαπολύοντας βολές στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αιχμηρή κριτική ασκεί στον προέδρο του ΠΑΣΟΚ η πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή. «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις συνεχείς μεταλλάξεις και τις κυλιόμενες συμμαχίες. Ένας αρχηγός με νωπή εντολή, τη στιγμή που είναι δύσκολο να πετύχει σύγκλιση απόψεων με τους βουλευτές του και όταν αυτή η σύγκλιση επιτυγχάνεται με πλασματικό τρόπο, συγκυριακό, ο ίδιος τον αποδυναμώνει και ανατρέπει τη στοιχειώδη συνοχή που υπάρχει στον ιστό του κόμματος» δήλωσε στο Βήμα 99,5.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο παραίτησης του Ευάγγελου Βενιζέλου στη δεδομένη χρονική στιγμή τόνισε: «είναι πάρα πολύ δύσκολη διότι θα διαταραχθεί η συνοχή της κυβέρνησης και η έξωθεν καλή της παρουσία, όμως νομίζω ότι η χθεσινή διαχείριση της τελευταίας στιγμής έχει αποδυναμώσει τις δυνάμεις του 'στρατεύματος' του ίδιου του ΠΑΣΟΚ και θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη για την επόμενη ημέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ