Ρουκέτα Λαφαζάνη στον Τσίπρα: Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο- Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε - iefimerida.gr

Ρουκέτα Λαφαζάνη στον Τσίπρα: Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο- Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε

Ρουκέτα Λαφαζάνη στον Τσίπρα: Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο- Δεν είμαστε έτοιμοι ν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωινή ρουκέτα εξαπέλυσε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης τόσο κατά του κόμματος του, όσο και κατά του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.

Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας έχει ξεκινήσει μια ανένδοτη πορεία και περιοδεύει σε όλη τη χώρα προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την πτώση της κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών προκειμένου,όπως πιστεύει, ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πρώτο κόμμα και ο ίδιος πρωθυπουργός, ο κ. Λαφαζάνης είπε μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1:

«Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».

Η δήλωση αυτή έχει ήδη προκαλέσει συναγερμό στο επιτελείο του κ. Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου, καθώς ορισμένοι εκτιμούν ότι μόνον τυχαία δεν είναι.

Πιστεύουν ότι εντάσσεται στον ακήρυκτο πόλεμο που σοβεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ από όσους είναι αντίθετοι στην προσπάθεια του κ. Τσίπρα να τον μετεξελίξει σε ένα ενιαίο κόμμα μέσα από το συνέδριο που θα γίνει σε λίγους μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαφαζάνης ως επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος αντιτάσσεται σε αυτή την κορυφαία επιλογή.

Επίσης είναι γνωστή η εσωτερική διαπάλη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ και οι διαφωνίες του κ. Λαφαζάνη και ομάδας στελεχών για την στάση του κ. Τσίπρα απέναντι στην Ευρώπη. Τον κατηγορούν, μεταξύ άλλων, ότι μετά τις εκλογές δεν δείχνει το ίδιο αντιευρωπαϊκό πνεύμα και του καταλογίζουν ότι όσο πλησιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία τόσο στρογγυλεύει την πρακτική και τη ρητορική του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ