Οπαδός ΟΦΗ: «Δεν χτύπησα τον Μαυρία, δεν είμαι χούλιγκαν» [βίντεο] - iefimerida.gr

Οπαδός ΟΦΗ: «Δεν χτύπησα τον Μαυρία, δεν είμαι χούλιγκαν» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 40χρονος οπαδός του ΟΦΗ, ο οποίος κατηγορείται ότι χαστούκισε στο κεφάλι τον Χάρη Μαυρία κατά την διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων την προηγούμενη Δευτέρα αρνείται πως χτύπησε τον 19χρονο μέσο των «πράσινων».

Ο 40χρονος, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιαιοπραγία σε αθλητικό χώρο, οδηγήθηκε την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, όμως η δίκη αναβλήθηκε για τις 8 Νοεμβρίου. Οπως αναφέρει το cretalive.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου υποστηρίζει πως ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με τον «χουλιγκανισμό» και πως βρισκόταν στο γήπεδο μαζί με τη σύζυγό του. Επιπλέον αναφέρει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του 40χρονου, πως δεν περίμενε μία κίνηση προτροπής στον ποδοσφαιριστή για να συνεχιστεί ο αγώνας που εκείνη την στιγμή είχε διακοπεί, ότι θα έπαιρνε διαστάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δείτε το στιγμιότυπο με το χαστούκι στο κεφάλι του Μαυρία μετά το 2:18 του βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ