Κακλαμάνης : «Πρόεδρε, αυτοί που σε δόξασαν σε λοιδορούν σήμερα»

Ο Απόστολος Κακλαμάνης είπε δημόσια μια αλήθεια χθες το βράδυ στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Του είπε ότι αυτοί που τον υπονομεύουν σήμερα στο ΠΑΣΟΚ είναι όσοι τον στήριξαν για να γίνει πρόεδρος. Η μάλλον, του είπε τη μισή αλήθεια.

Αίσθηση προκάλεσε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μια φράση που είπε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Απόστολος Κακλαμάνης. «Πρόεδρε αυτοί που σε δόξασαν σε λοιδορούν σήμερα».

«Αυτοί που με προβοκάρανε» του απάντησε ο κ. Βενιζέλος για να συμφωνήσει μαζί του ο κ. Κακλαμάνης: «Ναι αυτοί που σε προβοκάρανε». «Εχει σημασία η ακριβολεξία», πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο προέδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πράγματι, πολλά κορυφαία στελέχη, όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης ή ο Πάρις Κουκουλόπουλος που στήριξαν τον κ. Βενιζέλο στην εκλογή του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δείχνουν σήμερα να λειτουργούν διαλυτικά και να τον υπονομεύουν.

Αυτό που δεν είπε όμως ο Απόστολος Κακλαμάνης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι τα στελέχη αυτά τα επέλεξε ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος! Αδίκησε, μάλιστα, άλλους προκειμένου να δώσει την πρωτοκαθεδρία στους σημερινούς υπονομευτές του. Δεν του είπε, επίσης, ότι ο ίδιος έδιωξε με τη συμπεριφορά του τους κορυφαίους Ανδρέα Λοβέδρο, Μιχάλη Χρυσοχοίδη και Αννα Διαμαντοπούλου από το πλευρό του.

Θα του το πει κάποια άλλη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ