Κακλαμάνης : «Πρόεδρε, αυτοί που σε δόξασαν σε λοιδορούν σήμερα» - iefimerida.gr

Κακλαμάνης : «Πρόεδρε, αυτοί που σε δόξασαν σε λοιδορούν σήμερα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Απόστολος Κακλαμάνης είπε δημόσια μια αλήθεια χθες το βράδυ στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Του είπε ότι αυτοί που τον υπονομεύουν σήμερα στο ΠΑΣΟΚ είναι όσοι τον στήριξαν για να γίνει πρόεδρος. Η μάλλον, του είπε τη μισή αλήθεια.

Αίσθηση προκάλεσε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μια φράση που είπε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Απόστολος Κακλαμάνης. «Πρόεδρε αυτοί που σε δόξασαν σε λοιδορούν σήμερα».

«Αυτοί που με προβοκάρανε» του απάντησε ο κ. Βενιζέλος για να συμφωνήσει μαζί του ο κ. Κακλαμάνης: «Ναι αυτοί που σε προβοκάρανε». «Εχει σημασία η ακριβολεξία», πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο προέδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πράγματι, πολλά κορυφαία στελέχη, όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης ή ο Πάρις Κουκουλόπουλος που στήριξαν τον κ. Βενιζέλο στην εκλογή του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δείχνουν σήμερα να λειτουργούν διαλυτικά και να τον υπονομεύουν.

Αυτό που δεν είπε όμως ο Απόστολος Κακλαμάνης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι τα στελέχη αυτά τα επέλεξε ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος! Αδίκησε, μάλιστα, άλλους προκειμένου να δώσει την πρωτοκαθεδρία στους σημερινούς υπονομευτές του. Δεν του είπε, επίσης, ότι ο ίδιος έδιωξε με τη συμπεριφορά του τους κορυφαίους Ανδρέα Λοβέδρο, Μιχάλη Χρυσοχοίδη και Αννα Διαμαντοπούλου από το πλευρό του.

Θα του το πει κάποια άλλη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ