«Έπεσε πάνω μου με ταξί ενώ περπατούσα στο Μανχάταν», αποκαλύπτει Ελληνίδα γυμνάστρια - iefimerida.gr
ΖΩΗ 

«Έπεσε πάνω μου με ταξί ενώ περπατούσα στο Μανχάταν», αποκαλύπτει Ελληνίδα γυμνάστρια

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε στα μέσα Δεκεμβρίου μίλησε στο περιοδικό Life & Style η Γιάννα Νταρίλη, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Μανχάταν.

«Στις 15 Δεκεμβρίου, δυστυχώς, είχα ένα ατύχημα. Αρκετά σοβαρό. Ένα ταξί με χτύπησε ενώ περπατούσα στο Μανχάταν. Αυτό το ατύχημα μου άλλαξε τη ζωή, καθώς έπρεπε με βίαιο τρόπο να αλλάξω την καθημερινότητά μου. Μου πήρε περισσότερο από έντεκα μήνες να επανακάμψω πλήρως». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Life & Style η Ελληνοαμερικανίδα γυμνάστρια που πλέον κάνει δεύτερη καριέρα ως τηλεοπτική παραγωγός και συνιδιοκτήτρια ελληνόφωνου καναλιού με έδρα την Νέα Υόρκη.

Προσθέτοντας πως «Το ατύχημα με άλλαξε ολοκληρωτικά. Ποτέ δεν θα είμαι η ίδια. Με "τραυμάτισε" μέσα μου.Όμως πρέπει να δίνουμε χώρο και στην ατυχία να γίνεται ευκαιρία. Έτσι, αυτό το διάστημα αφιερώθηκα στο να μελετήσω σε βάθος την αγορά των ΜΜΕ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ