Το mail της Google αλλάζει - Νέος τρόπος σύνθεσης μηνυμάτων στο Gmail - iefimerida.gr

Το mail της Google αλλάζει - Νέος τρόπος σύνθεσης μηνυμάτων στο Gmail

Το mail της Google αλλάζει - Νέος τρόπος σύνθεσης μηνυμάτων στο Gmail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο τρόπο σύνθεσης ηλεκτρονικών μηνυμάτων προωθεί το mail της Google, Gmail, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία, βελτιώνει την εμπειρία χρήσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οταν κάποιος θέλει τώρα να συνθέσει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail, μπορεί να ανοίξει ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο στα πρότυπα του Gmail chat και να ξεκινήσει τη σύνθεση του μηνύματός του.

Με τον νέο τρόπο αυτό σύνθεσης μηνυμάτων, δεδομένου ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να εγκαταλείψει την κεντρική σελίδα για να συνθέσει ένα νέο, έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει, παράλληλα, παλαιότερα μηνύματά του.

Παράλληλα, μπορεί κάποιος να συντάσσει, παράλληλα, περισσότερα του ενός μηνύματα ή να ελαχιστοποιεί ένα έτσι ώστε να το ολοκληρώνει αργότερα.

Η νέα αυτή αλλαγή είναι διαθέσιμη από σήμερα σαν preview. Η Google καλεί τους χρήστες του Gmail, αφού πρώτα τους ενημερώνει για το πώς λειτουργεί τους καλεί να δοκιμάσουν τη νέα εμπειρία.

Προς το παρόν, το νέο χαρακτηριστικό είναι προαιρετικό, αλλά η Google αναφέρει πως θα είναι διαθέσιμο για όλους, μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ