Στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου οι αποφάσεις για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου οι αποφάσεις για την Ελλάδα

Στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου οι αποφάσεις για την Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου θα συζητηθεί περαιτέρω το ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και κατά συνέπεια δεν αναμένεται κάποια έκτακτη συνεδρίαση στο ενδιάμεσο.

Όπως ο δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μετά τη σημερινή τρίωρη τηλεδιάσκεψη, η Ελλάδα θα πρέπει να επιλύσει τα εκκρεμή ζητήματα, καθώς η καθυστέρηση που διαπιστώνεται στις συνομιλίες με την Τρόικα, δεν επέτρεψε να σημειωθεί στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης κάποια ιδιαίτερη πρόοδος.

Στη δήλωση του ο κ. Γιούνκερ εξηγεί ότι το Eurogroup έλαβε γνώση της προόδου που έχει σημειωθεί ενώ κατέγραψε και τις συνομιλίες μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Τρόικα για την επικαιροποίηση των όρων του προγράμματος στο οποίο περιλαμβάνονται διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ιδιωτικοποίησεις και μια γενικότερη προσπάθεια σταθεροποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

«Καλέσαμε τις ελληνικές αρχές να επιλύσουν τα εκκρεμή ζητήματα έτσι ώστε γρήγορα να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα» αναφέρεται στο χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ