Το 90% των Ευρωπαίων ψηφίζει Ομπάμα για πρόεδρο! - iefimerida.gr

Το 90% των Ευρωπαίων ψηφίζει Ομπάμα για πρόεδρο!

90% των Ευρωπαίων ψηφίζουν Ομπάμα για πρόεδρο!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανατικοί οπαδοί του Μπαράκ Ομπάμα αναδεικνύονται οι Ευρωπαίοι αφού σύμφωνα με έρευνα του YouGov αν ο αμερικανός πρόεδρος κατέβαινε υποψήφιος στην Ευρώπη θα έπαιρνε... 90%.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιοποιεί το Reuters και σ' αυτήν συμμετείχαν πολίτες επτά διαφορετικών χωρών (Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία και Νορβηγία).

Αντίθετα με τον Μιτ Ρόμνεϊ που λίγα είναι γνωστά για την προσπωική του ζωή, ο 51χρονος Μπαράκ Ομπάμα έχει μια συμπαθέστατη οικογένεια που στέκεται στο πλευρό του, αλλά όχι με ψεύτικες κινήσεις ενώ και η προσωπική ιστορία του γεννημένου στη Χαβάη Αμερικανού Προέδρου είναι άκρως συγκινητική.

Πέραν αυτού, με δεδομένο ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θεωρείται πολιτικός «του κέντρου προς τα δεξιά», ο Ρόμνει είναι μάλλον πολύ δεξιός για τους φιλελεύθερους Βορειοευρωπαίους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ