Τα ωραιότερα γραφεία του κόσμου - iefimerida.gr

Τα ωραιότερα γραφεία του κόσμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είμαι και είσαι ο άνθρωπος 9 με 5, που τραγουδάει η Dolly Parton. Εκτός από όταν είμαι και είσαι ο άνθρωπος 9 με 9, το οποίο συμβαίνει με ρυθμούς που κάνουν το τυχαίο τικ στο μάτι ανησυχητικά μόνιμο. Τι μπορεί να σώσει τις απλήρωτες υπερωρίες μου και σου στον καιρό του μνημονίου; Το Facebook; Μμ. Το twitter; Άντε, λίγο περισσότερο. Σκέψου. Τι κάνει πιο υποφερτή την υποχρεωτική παραμονή μου και σου σε τέσσερις τοίχους; Μήπως το να μην χτυπάς στο ταβάνι τη μύτη σου κάθε φορά που κοιτάς τον ουρανό παραδομένος στην απελπισία; Μήπως το να μη θολώνει η ανάσα του διπλανού τα γυαλιά μυωπίας σου; Μήπως το να αφήσεις επιτέλους ελεύθερους στη φύση τους κοριούς που από κοινού και με συνέπεια πιάνατε τόσον καιρό; Ναι. Τον χώρο εργασίας δεν είναι να τον παραβλέπεις.

Το ολλανδικό αρχιτεκτονικό γραφείο MVRDV ανέλαβε να μεταμορφώσει το τηλεφωνικό κέντρο γαλλικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σε ονειρικό χώρο εργασίας, και τα κατάφερε, δημιουργώντας έναν πρότυπο design χώρο που ονόμασε Funhouse Οffice. Φαντάσου τους ανθρώπους του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, που ως τώρα κάθονταν περιορισμένοι σε κουβούκλια, να μπορούν πλέον να απαντούν στα τηλεφωνήματα βουλιάζοντας σε μαλακές πολυθρόνες ή σε ένα χρωματιστό λόμπι, ή σε μια ειδικά διαμορφωμένη βιβλιοθήκη, ή σε μια μίνι γκαλερί: μη μου πεις ότι τα “ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ, Ε; ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ” δεν θα τα αντιμετώπιζαν με μακάρια στωικότητα;

Πηγή: fashionism

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ design Funhouse Office MVRDV τηλεφωνικό κέντρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ