Διάσημοι που έκαναν τατουάζ την αγάπη τους αλλά τελικά το έσβησαν με μίσος [εικόνες]

Το να κάνεις ένα τατουάζ που σχετίζεται με το σύντροφό σου, κάποιοι το θεωρούν άκρως ρομαντικό και κάποιοι ύστατη βλακεία. Ειδικά στο Χόλιγουντ που οι σχέσεις είναι σε μεγάλο ποσοστό εφήμερες, υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα τατουάζ που έγιναν για να υμνήσουν την αγάπη, αλλά τελικά σβήστηκαν πριν καλά καλά στεγνώσουν.

Τα πιο διάσημα τατουάζ του Χόλιγουντ που έγιναν στο όνομα του έρωτα και σβήστηκαν στο πλαίσιο του «πάμε παρακάτω» είναι:

Τζόνι Ντεπ: Το τατουάζ «Winona Forever» που έκανε για τη Γουινόνα Ράιντερ, τελικά έγινε «Wino Forever», που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση «μεθύστακας για πάντα».

Αντζελίνα Τζολί: Το «Billy Bob» τατού που έκανε όταν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρτον, αντικαταστάθηκε μετά το χωρισμό τους με τις γεωγραφικές συντεταγμένες των χωρών όπου γεννήθηκαν τα παιδιά της.

Έβα Λονγκόρια: Αυτή την πάτησε διπλά, καθώς έκανε δύο τατουάζ προς τιμήν του τότε συζύγου της Τόνι Πάρκερ, την ημερομηνία του γάμου τους στον καρπό της και το νούμερο της φανέλας του (nine) στο σβέρκο της. Με το που την κεράτωσε με την καλύτερή της φίλη, τα τατουάζ πήγαν περίπατο.

Ράσελ Μπραντ: Όταν παντρεύτηκαν με την Κέιτι Πέρι, αποφάσισαν να κάνουν και οι δυο τατουάζ τη φράση «πήγαινε με το ρεύμα», γραμμένη στα σανσκριτικά. Μετά το διαζύγιο εκείνος το έσβησε, ενώ εκείνη το έχει ακόμα.

Χάλι Μπέρι: Ο δεξιός γλουτός της ηθοποιού «φιλοξενούσε» για πολλά χρόνια το όνομα του πρώτου συζύγου της Ντέιβ Τζάστις. Όταν όμως χώρισαν το 1996, το όνομα αντικαταστάθηκε από ένα ηλιοτρόπιο.

Πάμελα Άντερσον: Όταν παντρεύτηκε το ροκά Τόμι Λι, βρήκε την ιδέα της βέρας πολύ συμβατική και αποφάσισε να κάνει στον παράμεσο του δεξιού χεριού τατουάζ το όνομα του συζύγου της. Μετά το διαζύγιο, το «Τommy» έγινε «Mommy», δηλαδή μανούλα.

Τσάρλι Σιν: Τρελά ερωτευμένος με τη Ντενίς Ρίτσαρντς, όταν παντρεύτηκαν έγραψε το όνομά της στο καρπό του. Όταν όμως εκείνη αποφάσισε να σταματήσει να τρώει κέρατο και τον παράτησε σύξυλο, εκείνος την εκδικήθηκε σβήνοντας το τατουάζ του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ